Ana

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/01/2012 | 11:17 | מאת: מיקה

שלום רב! מזה כ- 3 חודשים יש לי כאבים של התקפים באזור הפנים בעיקר באף, אוזניים. יובש בפה, כאבים בצוואר ובאזור הכתפיים. בדיקת CT ראש תקינה, א.א.ג. תקינה. בדיקות דם תקינות חוץ מערך Ana שהוא 3.1 כאשר הערך העליון עד 1. יובש באף והפרשה מהאף פנימה הפרשה שקופה לבנה צמיגה. תחושה של וואקום בפה ואי יציבות בגלל אוזניים סתומות. בדיקות טסטים לאלרגיה תקינות אשמח לקלב תשובה. תודה מראש!

15/01/2012 | 21:15 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אם זאת בקשה לאבחנה ללא בדיקה? צריך להיות ברור שאיכות לאבחנה שכזו תהיה נמוכה ביותר, ולנסות לאבחן כך לדעתי חוסר מוחלט של אחראיות מצד המאבחן.

18/01/2012 | 09:49 | מאת: מיקה

לא הבנתי את התשובה בכלל. מה צריך לעשות? ומה יכולה להיות הבעיה? כאשר Antinucliar ab adults יוצא 3.1

מנהלי פורום ראומטולוגיה