דלקת במפרק לאחר מחלה ויראלית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/01/2012 | 17:41 | מאת: טלי

שלום, בתי בת שנה ושמונה חודשים לפני כחמישה ימים הייתה עם חום ויראלי. יומיים אחרי לא הצליחה לעמוד על הרגל. בהתחלה חשבנו שזו חולשה אך נאמר לנו ששקיעת הדם שלה מוחשת(65) ולכן מתפתחת דלקת במפרק. הטיפול היחד שהציעו לנו הוא נורופן. אין לה חום והיא אוכלת ושותה כרגיל. בדיקת האולטראסאונד לא הראתה נוזלים במפרק. מה עושים? כמה זמן היא לא תוכל ללכת? האם כדאי לבקש בדיקה מסויימת או טיפול מסויים? האם תופעה זו שכיחה?

15/01/2012 | 21:06 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

התופעה שכיחה יחסית וחולפת או משתפרת תוך ימים. אומנם יש לוודא שזאת האבחנה ולא מפוספס דבר אחר.

מנהלי פורום ראומטולוגיה