כאבי שרירים ומפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/01/2012 | 09:05 | מאת: אורית

מזה שלושה חודשים כאבי שרירים שאליהם התווספו כאבי מפרקים. בדיקות דם תקינות. לפני כשלוש וחצי שנים היתה לי דלקת קרום הלב שאובחנה בשלב קריטי ונעשתה התערבות כירורגית ליצירת פתח להוצאת נוזלים. שלוש שנים לקח לי להיגמל מהסטרואידים. גם קולכיצין קיבלתי במשך שנתיים וחצי. הכאבים הופיעו מעט לאחר סיום נטילת הסטרואידים. האם יש קשר בין הדברים? האם יש בדיקה לכך? האם ניתן לעזור?

04/01/2012 | 17:56 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יכול להיות שיש קשר ויכול להיות שאין. צריך לבדור את הענין לעומק - על ידי ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה