מחלה אוטואימוניה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/12/2011 | 13:44 | מאת: סיגל

הלכתי לרופא שלי עקב נשירת שיער עשיתי בדיקת דם והתוצאה הייתה DNA DS AB - NEGATIVE ANTINUCLEAR AB ADULTS - 1.3. מה זה אומר ? האם יש לי את מחלת הזאבת או מחלה אוטואימונית ? כי לאמא שלי היה לפני כמה שנים את מחלת הזאבת ועבר לה עקב טיפול. מה אני אמורה לעשות להמשך טיפול? אני לא יודעת אם קשור אבל לפני כמה חודשים היו לי כאבי בטן נוראיים אבל זה קרה רק פעמיים ומאז כבר לא.

05/12/2011 | 16:37 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא בדיקות קובעות את האבחנה, אלא תמונה שהמטופל מציג - לכן אני לא יודע האם יש לך לופוס.

מנהלי פורום ראומטולוגיה