STEEL DEASES טיפול ב אקטמרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/08/2011 | 21:14 | מאת: אבי יפת

דוקטור שלום! שאלות לגבי בני שי שבו טיפלת עת פרצה המחלה בגופו ושיתקה אותו כמעט לגמרי. לאחר מיליון ואחת בדיקות וטיפולים שאף אחד מהם לא עזר,ולאחר בערך כמעט שנה ,התרופה היחידה שהוציאה את שי מהמצב היא אקטמרה.תוך שבועיים שי עמד על הרגליים. אחרי שבועיים נוספים התחיל להתאמן באיגרוף תאילנדי. בינתיים כל חמישה שבועות שי מגיע למחלקת ראומטולוגיה בבני ציון שם טופל מלכתחילה על ידך ואחר כך ע"י ידיו הנאמנות של ד"ר דורון רימר המצוין ובהחיית פרופסור רוזנר,לשאלותיי: עד מתי ימשך הטיפול?האם אפשר להקטין את התדירות? האם מתוך ידיעותך וניסיונך ומתוך הספרות הרפואית יהיה שלב שבו נפסיק עם הטיפול ?או שהטיפול לכל החיים? תודה אבי

19/08/2011 | 10:14 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

אי אפשר להגיד עכשיו עד מתי יהיה הטיפול. ברור שזה לחודשים או, קרוב לודאי, שנים. ניסיונות להקטין את המינון או להפסיק טיפול מתחילים אחרי של לפחות שנה של מחלה שקטה לחלוטין.

מנהלי פורום ראומטולוגיה