כאבים/מפרקים/שרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/08/2011 | 20:07 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בן 33, לא מתאמן כבר שנתיים, מבנה גוף רזה.1.83 שוקל 81. לפני כשנתיים התחילה לכאוב לי כתף שמאל ,תחושת דקירה,שריפה,מתיחה.מאז עברתי CT ונמצאה אצלי הסתיידות קלה, קיבלתי תוצאות בדיקות דם (תקינות,CK טיפה גבוה),תרופות(רקוקסיה,סלקוקס,אטופן...),פיזיוטרפיה,גלי הלם לא עזר. עשיתי צילום,מיפוי עצמות,EMG, לא מצאו כלום, קיבלתי 2 זריקות לא עזר.מאז יש לי כאבים בכל מיני מקומות בגוף, היו לי כאבי בכף הרגל שעברו, כאב גב תחתון שעבר לבד, עכשיו יש לי כאב בזרת יד שמאל, כאילו מתיחת שריר, גיד פגוע וכאבים פתאומיים בכל שאר הגוף שהולכים וחוזרים (כבר התרגלתי אליהם).נשלחתי לבדיקת ארתרוגרפיה לכתף. לא נשלחתי לראומטולוג (כאילו חוסכחים על חשבוני).כרגע בזמן שאני מקליד יש לי כאבים באצבעות. אני ממתין לבדיקה הבאה שהיא עוד חודשיים וחצי.כרגע הפעילות הספורטיבית היחידה שאני יכול לעשות היא ריצה, אני אוהב ספורט אך נמנע לצערי. יש איזושהי המלצה?

15/08/2011 | 10:25 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא נראה שהבעיה היא בעיה של כתף, אך אי אפשר להגיד דבר ללא בדיקה. תגיע לבדיקת ראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה