אוסטאוארתריטיס של פרק הירך

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/07/2011 | 00:24 | מאת: ע.

מהן השיטות השמרניות לטיפול בארתריטיס ניווני שאובחן בצילום רנטגן? 1. האם ישנן תרופות שאינן סטרואידים וגם לא מעכבות סינתזה של פרוסטגלנדינים? 2. טיפול אולטרסאונד? 3. הזרקת חומצה היאלורונית? 4. טיפול בלייזר נמוך עצמה? 5. גלי הלם? אודה לך אם תביע את דעתך על יעילות השיטות הללו להפגת כאבים, ותוסיף מידיעותיך לגבי שיטות נוספות. בתודה ע.

29/07/2011 | 22:19 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

1. ART50 או ארטריל (לא מאוד יעילים) 2. לא מכיר כיעיל 3. יכולה לשפר מצב למספר חודשים אך לא תמיד 4. לא מכיר כיעיל 5. כנ"ל אקאמול עד 4-6 כדורים ליום (מקובל בארה"ב) או טראמאדקס

מנהלי פורום ראומטולוגיה