גאוט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/07/2011 | 09:58 | מאת: ריבי

שלום, בעלי בן 65, כבר 4 חודשים שהוא נתקף בהתקפים של גאוט שמופיעים, ועם לקיחת תרופות נוגדות דלקת ההתקפים חולפים לתקופה מסוימת ומתפרצים שוב. לפני שבועיים הוא התחיל עם אלוריל ולמרות הטיפול המניעתי שבו ההתקפים, אני רוצה לציין שהוא שומר על כל כללי הדיאטה. יכול להיות שהגאוט חוזר למרות האלורין? מה אפשר עוד לעשות, תודה.

29/07/2011 | 13:20 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בד"כ ניתן לטפל בגאוט בהצלחה רבה. יש אומנם כמה טיפים חשובים, שללא ידיעתם הטיפול עלול להכשל. תשאלו את הראומטולוג המטפל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה