התייחסות לבעיה דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/05/2011 | 11:23 | מאת: אבי

שלום רב, אני לפני אבחנה וקביעה מה סוג הדלקת שיש לי (עפ"י הערכה מדובר בדלקת פרקים מסוג פסוריאטית). בינתיים ברצוני לדעת האם תחושת בחילות שאני מרגיש בימים האחרונים החל מיום חמישי ובהמשך שלשול קל שעדיין לא עוברים לי קשורים לזה? ומה צריך לעשות בינתיים עד לתור שיש לי עם הרופא? רקע: לפני כשנה וחצי התחילה לי נפיחות בברך עשיתי צילום MRI ו US נמצא שיש לי נוזל בכמות גדולה וכן ציסטה ע"ש בייקר ב- 10/2010 עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך ימין, כחודש וחצי לאחר הניתוח בביקורת הנפיחות לא עברה והחל כאב גם בכתף ובכף רגל ימין, הופניתי להמשך טיפול של ראומטולוג. עברתי סדרת בדיקות דם(עלה כי יש חשש לדלקת פרקים). ב 4/2011 הופניתי לבדיקת מיפוי עצמות- תשובה: "קליטה חריגה נרחבת בברך ימין וברקמות הרכות של הירך הדיסטלית מימין. הממצאים יכולים לנבוע מתהליך היפרמי/דלקתי ו/או מהמטומה. לא ניתן לשלול גם SOL.דרוש המשך בירור הממצאים עם MRI." 5/2011 תוצאות בדיקת MRI- סיכום : " א.ללא עדות לתהליך תופס מקום ברקמות הרכות או הגרמיות ב.היפרטרופיה סינוביאלית מרשימה תוך מפרקית עם נוזל בכמות גדולה מאוד במפרק ותהליך מולטי ציסטי קרוב לוודאי אף הוא ציסטה גנגליונית באספקט האחורי של המפרק. בשל גיל הנבדק יש לשלול מחלה אינפלמטורית כגורם להיפרטרופיה הסינוביאלית". אודה מאוד להתייחסותך המהירה.

לא אואה קשר בין התלונות לדלקת המפרקים. מציע להתייעץ עם רופא המשפחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה