כאבים במפשעה ובפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/05/2011 | 17:04 | מאת: ליאור

שלום רב, לאחר טיפול קצר הסטרואידים (לפני חודש) החלו לי כאבי גב שעברו לירך ולכל הפרקים. יש בלוטות לימפה נפוחות וקצת רגישות באיזור המפשעה. הרופאה שבדקה אותי טענה שאין סימנים לדלקת פרקים (אין חום, נפיחות, אודם). רוב הכאבים שלי מתרכזים באיזור המפשעה הימנית, גב תחתון, ירך ימין ואיזום הבלוטה (קצת גם בבטן). בהרגשה הכללית דיכאון וחרדות, עייפות, חוסר תיאבון, נפיחות בבלוטת הלימפה עם קצת רגישות. הלימפוציטים קצת גבוהים רציתי לשאול אם זו לא דלקת פרקים אילו עוד תופעות יכולות לגרום לתופעות הללו? האם יש לכם השערות שיכולות לכוון למשהו? תודה רבה

מקרה כללי מידי ואין לי הבנה לגבי הסיבה לטיפול בסטרואידים אותו קיבלת

מנהלי פורום ראומטולוגיה