הקשר בין כאבים בגיד אכילס לראומטולוגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/05/2011 | 23:28 | מאת: גלי

שלום אני בחורה בת 24...ספורטאית (כדורסל) אני כ9 חודשים סובלת מכאבים בגיד אכילס (9 חודשים לא עושה ספורט חוץ משחייה) טופלתי בגלי חשמל,פיזיוטרפיה, שום דבר לא עזר אורטופדית שבדקה אותי שבוע שעבר ואמרה שאני לא מתאמה לטיפול של גלי-הלם, המליצה לי לעשות בדיקות דם רחבות וללכת לראומטולוג מה דעתכם בנושא? מה יכולות להיות הבעיות שלי במידה וזה בעיות ראמטולוגיות? שבת שלום

לעיתים קשור לדלקת מפרקים מסוג ספונדילוארטרופתיה ובהחלט מומלץ להתייעץ עם ראומטולוג ולהיבדק

מנהלי פורום ראומטולוגיה