כאבים בכפות הרגליים וקרסוליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/03/2011 | 19:38 | מאת: עדנה

שלום אני בת 46 שנה לפני כחמש שנים אובחנתי כסובלת מפיברומיאלגיה ותסמונת סיוגרן-אוסטאופניה וספיינל סטינוזיס בגב תחתון בשנה האחרונה אני סובלת מאוד מכפות הרגליים והקרסוליים קשה לי לעמוד יותר מכמה דקות אז הכל כואב ועיקר הכאב הוא כאשר אני יושבת קשה לפעמים לקום ולדרוך על כפות הרגליים לפעמים גם בבקר וכאבים בברכיים כשאני עולה במדרגות-אולי זה מהשרירים כאשר אני מעסה את כפות הרגליים-הכאב לא יתואר ניסיתי מדרסים רגילים ולא עזר אבל אז הבנתי שאולי אני צריכה מדרסים פטנקציונליים מה באמת קרוה אצלי בכפות הרגליים-צילום הראה שהכל תקין ומה הטיפול תודה עדנה

04/04/2011 | 15:12 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

צילום תקין לא שולל את הבעיה. יתכן מדובר בבעית גידים אשר אי אפשר לראות בצילומים, או למשמל יתכן ומדובר בכאב מוקרן מהגב.

04/04/2011 | 18:46 | מאת: עדנה

תודה מה לדעתך אני צריכה לעשות והאם הראומטולוג שלי יכול לעזור לי מפני שעד היום הוא אומר שאין מה לתת לי האם אפשרות לבדרס פונקציונאלי יכול לעזור שוב תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה