בדיקו מיוחדות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/03/2011 | 20:57 | מאת: אופטימית

עשיתי בדיקות דם עקב בעיית לופוס ומפרקים . אשמח לדעת מה המשמעות של כל בדיקה jo-1 antibody anti ss-dna anti smith antibody ana שיצא bord מבינה שזה גבולי. מהי רמת ה-titer של ana גבולי. כל הבדיקות של ana עד היום היו חיוביות positive לגבי יתר הבידות מחכה לתוצאות. אשמח לדעת מה משמעות של כל בדיקה ובאילו עוד מחלות עושים אותן תודה

jo-1 antibody קשור לדלקת שרירים דרמטומיוזיטיס anti ss-dna קשור למחלה הנילווית ללופוס לעיתים הנקראת שוגרן anti smith antibody שמן ספציפי ללופוס

מנהלי פורום ראומטולוגיה