פאפא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/02/2011 | 19:58 | מאת: גלית

שלום, בני מאובחן מגיל שנתיים בפאפא. כבר חודש שלם שיש לו כל שבוע דלקת בגרון עם חום גבוה. (משטח גרון הראה שאין לו חיידק למעט פעם אחת שהיה לו חיידק). האם יכול להיות שביום חמישי האחרון היה לו פאפא וביום שני שוב חזר? האם לא מסוכן לתת כל כך הרבה פעמים בטנזול?

יכול להיות ... כעיקרון אחד החסרונות של מתן בטנזול הוא אפשרות לקיצור הטווח בין ההתקפים. קיימים מספר טיפולים אחרים המונעים התקפים אולם לא מאוד יעילים כמו כולכיצין וtagamet )Cimetidine).

מנהלי פורום ראומטולוגיה