כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/02/2011 | 16:30 | מאת: איבון

שלום רב, בשנת 2006 חליתי בהפטיטיס C, לאחר תקופה קיבלתי טיפול ממושך של כשנה וטופלתי בריבוורין וקופוגוס סיימתי ת הטיפול ב 2008, מאז ועד היום יש לי כאבי פרקים חזקים מאוד. תחילה פניתי לאורתופד כי חשבתי שהוא הכתובת לאחר ששמע את הסיפור טען כי יכול להיות הקשר בין התרופות לבין הכאבים והפנה אותי לייעוץ אצל ראומטולוג. האם יש קשר ומה אפשר לעשות בנידון ישנם ימים שלוקח לי מעט שעה לקום מהמיטה מכאבים, ואני סה"כ בת 26 תודה

14/02/2011 | 12:26 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש לעתים קשר בין דלקת מפרקים וזיהון ע"י הפטיטיס C וגם טיפולים שקבלת. יש להבדק ע"י ראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה