חשד לאפלה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/12/2010 | 15:48 | מאת: אלי

אני בן 58,ברי בדרך כלל.לפני 24 שנה עברתי ארוע מוחי שגרם לפגיעה ביכולת כתיבה ביד הדומיננלית (שמאל) .בגיל 34 עשיתי mri ונמצאו מספר קטן של אוטמים במח. התחלתח לקחת בגיל 45 אספירין ואחרי שהופיעו כיב קיבה,עברתי לפלאויקס עד היום. לפני כשנתיים עשיתי שוב mri ונמצאו אוטמים רבים אולם הפסקתי את המקך הבדיקות. בחודשים האחרונים החלו תחושות שהדמות של שתי אצבעות ביד שמאל ועד היום. יש לי כאבי פרקים בידיים מזה כעשר שנים . עתה נודע לי שאחותי חולה באפלה מזה 10 שנים.היכן אפשר לאבחן אם יש לי אפלה ואיזה טיפול ניתן ?

כל ראומטולוג או המטולוג יוכל לעזור לך בברור זה, אך את הבדיקות הראשוניות כדאי שכבר ייתן לך רופא המשפחה- ACLA, KCT RVVT b2gp1 ANA C3 C4

מנהלי פורום ראומטולוגיה