כאבים בפרקים ובאצבעות הידיים והרגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/12/2010 | 12:50 | מאת: רונית

בתי לפני מספר חודשים טובים התחילה להתלונן מידי יום יום על כאבים במיפרקים ובאצבעות הידיים והרגליים , עשיתי בדיקת דם שיצאה תקינה ובנוסף הלכתי לראומטולוג , בבדיקה שנעשתה לה הרופא אמר שלא מדובר בדלקת פרקים הוא אמר שזה גמישות יתר והמליץ לעשות כל מיני תרגילים ולהיות במעקב , בשבוע הראשון עוד הקפדתי לעשות לה מה שהוא אמר לי , ואחר שכחתי מזה מה גם שהילדה הפסיקה להתלונן , ועכשיו אחרי שעברו מספר חודשים של שקט היא שוב התחילה להתלונן למתוח ולעקם את הידיים ולטעון שכואב לה , אני לא מבינה מה זה ולא יודעת מה לעשות מחכה לתשובה רונית

צריך לבדוק את הילדה כדי להחליט ואי אפשר לענות על שאלה זו בהתכתבות

מנהלי פורום ראומטולוגיה