לופוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/11/2010 | 15:51 | מאת: שושי

אני בת 60 וסובלת מלופוס כ-28 שנים המחלה הייתה רדומה מספר שנים היא התעוררה אם התקף לב ובצנתור הפרופסור אמר שאין מנוס מניתוח מעקפים !לא ניתן היה לשים תומך בעורק !כך שעברתי ניתוח ו-9 צנתורים !היו לי אשפוזים עם כאבים ממש כמו התקפי לב וכשעשינו צנתור הכל היה פתוח !שאלתי מה פשר הכאבים אם זה לא התקף אז מה זה היה!!ונאמר לי שכנראה הלופוס תוקף את קרום הלב!!כעט היו לי שבועיים כאבי תופת באמצע החזה בכתף הימנית כלפיי מטה במקביל לחזה ועלה למעלה לאזור הצוואר רופא המשפחה אמר שכנראה הלופוס תוקף את קרום הריאה !אין לי כרגע רופא ללופוס מיפני שהרופה שלי הפסיקה לעבוד אם מכבי !אני ספרתי לך את כל בעיותיי על מנת שתקבל תמונה על מצבי ותמליץ לי על איזה מומחה ללופוס !אני גרה באזור אשדוד אך אין לי בעיה להגיע גם למרכז!!!מודה לך מאוד מאוד!!!

22/11/2010 | 18:19 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

צריך עוד להוכיח שזה לופוס. תגשי לכל ראומטולוג (כל ראומטולוג הוא מומחה ללופוס) זמין והוא יבצע בדיקות כדי לברר האם תלונותיך שייכות ללופוס.

25/11/2010 | 19:50 | מאת: רחלי גרניט

היי אני מטופלת ע"י ראומטולוג מצויין בבי"ח בילינסון, ד"ר יאיר מולד (מנהל יחידת ראומטולוגיה). כל רופא מומחה שניגשתי אליו לחוות דעת נוספת אמר שלא יכולתי לבקש רופא טוב יותר מד"ר מולד ושאין ידיים יותר טובות משלו. ממליצה בחום! תרגישי טוב!

26/11/2010 | 07:55 | מאת: coral

09/04/2015 | 23:43 | מאת: אורלי

גם אני רוצה להמליץ בחום לדר מולד יאיר שטיפל ומטפל באימי אחרי אין ספור ביקורים אצל הרופא המטפל מיון אורטופדי ומה לא הגעתי בהמלצה לדר מולד שעלה על הבעיה במיידי נתן בדיקות כמו שצריך מה שאף אחד לא נתן והמליץ בשנתיים של סבל וממשיך לטפל ממליצה בחום

מנהלי פורום ראומטולוגיה