שאלה לגבי FMF כאבי פרקים.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/11/2010 | 18:00 | מאת: אהרון

שלום. שמי אהרון בן 28.נשא של FMF מגיל 22(אז אובחנתי). מטופל בקולכיצין 0.5 מג' 2 ביום. שבוע אחרון יש לי כאבי פרקים שזה אומר קושי בהרמת כתפיים במיוחד כאבים חזקים בתנועת היד במפרק בין השכמות ליד.,כאבים וקושי ביישור ברך שמאל. עד עכשיו היה שקט עם הקולכיצין. יכול להיות שמדובר בהתלקחות של המחלה או משהו שקשור אליה? מומלץ לבצע בדיקות דם? תודה מראש.

11/11/2010 | 09:45 | מאת: ד"ר סלובודין

11/11/2010 | 09:46 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא נשמע כהתקף FMF

08/12/2010 | 19:48 | מאת: ריבה

אני לא רופאה , למחסור של הויטמין הזה יש השלכות רבות על כאבים ומחלות מומלץ מאד לבדוק ע'י בדיקת דם פשוטה ואם חסר להיתייעץ עם אינוקרינולוג כמה לקחת ורצוי ען סידן

מנהלי פורום ראומטולוגיה