שימוש עצמי בתרופה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/11/2010 | 22:31 | מאת: רונה

לפני שנה וחצי אובחנתי ע"י ראומטולוג בFM ובהוראתו התחלתי טיפול אשר שילב טיפות טרמדקס במינון עולה עם ציטלופארם ואלטרולט, לאחר שבוע אושפזתי עקב בעיה אחרת והפסקתי את הטיפול לגמרי. בחודשים האחרונים הכאבים והעייפות חזרו בעוצמה שלא מאפשרת לי לתפקד.איני מעוניינת כלל לקחת נוגדי דיכאון, אך טיפות הטרמדקס נשמרו אצלי בקירור ולפי התאריך עודן בתוקף. איני משתמשת בשום תרופה, רק ויטמינים ותוספי מזון, ואני מעוניינת להתחיל שוב עם הטרמדקס, עד שרופא מומחה יראה אותי. מה ההמלצה למינון התחלתי והאם אכן ההשפעה על נהיגה היא כה גדולה?

טרמדקס אינו טיפול מקובל מאוד בפיברומיאלגיה. הייתי מציע להתייעץ שוב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה