ווסקוליטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/10/2010 | 22:25 | מאת: דורון

אני בן 35 וסובל מזה שנים מווסקוליטיס. כאבים בפרקים, נפחויות בוורידים ועורקים בידיים וברגליים בעיקר. עד כדי כך שאני בקושי יכול ללכת מרוב כאבים. אני נוטל 80 מ"ג סטרואידים ביום. הומלץ לי לנסות לבקר באחד המרכזים בארה"ב על מנת לבצע ביובסיה ואבחנה יותר מדיוקת של המחלה. מה דעתך? ואם כן האם אתה מכיר מרכז רפואי מוכר בארה"ב? אודה על עצתך בנוגע לטיפולי.

21/10/2010 | 09:27 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש עשרות סוגים של ווסקוליטיס, ויש טיפולים שונים. יש גם מרכזים רבים מאוד בארה"ב העוסקים בזה. מה בדיוק אתה מחפש? ביופסיה נעשת ע"י כירורג בד"כ, התשובה ניתנת ע"י פתולוג. ראומטולוג אוסף את הכל ביחד ונותן טיפול.

מנהלי פורום ראומטולוגיה