כאבים חולפים בפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/10/2010 | 19:23 | מאת: יוסי

שלום רב מזה שבועים אני סובל כאבים בפירקי האצבעות הידים והבוהן הכאבים מתחילים הם חדים נימשכים בין שעתיים ליומיים בישן ימין הכאב מלווה בנוקשות של הפרק ביד שמאל אין נוקשות אותו יחס קורה גם בבהונות הרגליים. בזמן ההתקף אין אדמומיות או נפיחות בפרק כואב. האם יכול להיות קשור לחילופי עונות?או מה יכול להיות הסיבה?

לא יודע ייתכנו הרבה הסברים כולל זיהום ויראלי או אחר נדרשת בדיקה פיזיקלית שלך כדי להבין בדיוק את המצב ובדיקות מעבדה אנא פנה לרופא המשפחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה