דלקת פרקים יכול להיות ?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/10/2010 | 17:38 | מאת: שירי

שלום רב !!! אני בת 27 הייתי מאושפזת בבי"ח השרון עקב כאבי גב עשו לי שם מיפוי עצמות ו - CT. ומצאו לי במיפוי עצמות חשד לדלקת במפרק מימין עם האגן. ב CT - בממצא לוואי : נוזל בכמות קטנה באגן הקטן, הדוגלס. הרופאת אנה קופרמן מנהלת מחלקה ראומטולוגיה הזמינה אותי למרפאות חוץ אליה ונתנה לי לעשות בדיקות אלה אם אפשר עזרה אני יודה לכם מאוד כי כבר בתבלבלתי מאוד מהמצב. 1) לצורך אבחנתי ולצורך ולהתקדם בטיפול עקב חשד ב CT ל - SCLEROLISATION OF SIJ חשוב ביותר - מתאימהלקרטראונים - בדיקה - MRI-SACROILIAC JOINTS + ע"ש מותני 2. לבצע בדיקה גנטית - HLA-B27 3. לבצע US בטן תחתונה + עליונה. 4. בדיקה רופא נשים. 5. לבצע תרבית שתן. 6. כעת המטופלת ב ELATROLET - במידה ואין שיפור במשך חודש. אפשרי עקב פגיעת עצבי על רקע DISCOPATHY - לקבל אישור ל LYRICA. אם תוכלי להסביר לי על מס' 1 ו 6 לא הבנתי מה לעשות כי היא אמרה כי אם ההבחנה שלה נכונה היא רוצה לעשות לי טיפול כימוטרפיה מה זה ולמה.

13/10/2010 | 17:07 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

1. - זו בדיקת הדמייה כדי לאבחן את המחלה 2. - זה טיפול ביניים כנראה להרגעת כאב

16/10/2010 | 15:24 | מאת: שירי

מנהלי פורום ראומטולוגיה