בדיקת RF

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/10/2010 | 15:41 | מאת: שני

הי, אני בת 32 ,אני סובלת כבר המון זמן מכאבים בכל הגוף. הרגשה של חולשה נוראית. כאילו כל הגוף מפורק. הרופא שלח אותי לבדיקות דם ובדיקת RF יצאה 27.40. האם זה אומר שאני חולה בדלקת פרקים שגרונית ?????? האם הערך הגבוה מראה באופן מוחלט על המחלה ??? בבקשה עזרתכם. קבעתי תור לראומטולוג אבל זה לעוד הרבה זמן ואני ממש בפחדים.

07/10/2010 | 17:20 | מאת: שני

אני רוצה לציין שהכאבים הם כלליים בגוף. אין לי כאבי פרקים בידיים ובאצבעות. הכאבים מאוד מזכירים כאבים של שפעת כאלו. שהכל כואב, גם השרירים. בבקשה עזרתכם.

10/10/2010 | 20:24 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בדיקת RF מאוד לא מדוייקת ובכלל לא קובעת את נוכחות של דלקת מפרקים כי רואים בדיקה חיובית זו גם הרבה יחסית באנשים בריאים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה