חולשה וכאבים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/09/2010 | 11:58 | מאת: עדי

אני 6 חודשים אחרי לידה ויש לי בעיקר חולשה בשרירים,וכאבים ברגליים ובידיים. אני כל הזמן רוצה לישון והשינה לא עוזרת לי אני רדומה רוב הזמן! קיבלתי זריקת דיפרוספן ע"י ראומטלוגית שאמרה שזה שוק לידה. זה עזר למשך חודש. כל הבדיקות והצילומים תקינים. מה יש לי ? מה עושים עכשיו? עוד זריקה?שמעת כל פיברומיאלגיה זה יכול להיות?

05/09/2010 | 17:16 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

דיפרוספן יכול לעזור במצבי דלקת וגם במצבי חוסר של קורטיזול - וזה לעתים יכול להיות סיבוך של הריון-לידה. יש לגשת לרופא אנדוקרינולוג קודם כל. דיפרוספן לא עוזר בפיברומיאלגיה.

06/09/2010 | 10:08 | מאת: עדי

כולל קורטיזול שנמצא ממש באמצע הטווח. מה עוד יכול להיות שיש לי אם אין לי דלקת ואין לי פיברומיאלגיה? הרופאה הציעה שאקח כדור בשם ארקוקסיה למשל 10 ימים ואדווח לה אם זה עוזר. האם טיפול זה הגיוני? שמעתי שזה כדור חזק מאד. שוב תודה על העזרה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה