תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2010 | 23:58 | מאת: d

מתוך תוצאות בדיקות דם,אבקש לדעת מה משמעות הבדיקה: MMUNOFIXATION TEST B נמצא פס השקעה חלש מסוג lgM Lambda הפס אינו ניתן לכימות. האם יש לנ''ל קשר עם מצבי המפורט מטה?: בתוצאות בדיקת צפיפות עצם - יש לי אוסטאופניה בינונית וקשה של עמוד שדרה וירכיים.מתעמלת לשם כך 4 פעמים בשבוע.פילאטיס + התעמלות מיוחדת לצפיפות העצם. בת 63 - לוקחת כל יום ליפיטור 10 מ''ג.למרות הפעילות הגופנית,סובלת מכאבים/התכווצויות בכפות הרגליים וכאבי שרירים. אודה על תשובתך.בתודה ד

25/08/2010 | 10:37 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

1. חשוב לדעת באויזו מטרה בוצעה הבדיקה 2. כעיקרון מדובר בשינוי בהרכב חלבוני דם, בד"כ המטולוגים מטפלים בבעיה זו, אם יש צורך בטיפול בכלל

מנהלי פורום ראומטולוגיה