נפיחות בקרסול וכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/08/2010 | 06:57 | מאת: ג'ברי חסון

שלום לדופא אני בן 54 נוטל תרופות קבועות כל חודש ללחץ דם דלילת דם רפסאל לוסיק איטופאן טרמדיקס ותרופות חזקות יותר לכאבים דיסקים 4 דיסקים גב תחתון בטיפול במרפאת כאב מקבל מדי פעם זריקת אפידורל בלוק בשיקוף מפני חצי שנה הוציאו ממצא שפיר מהאונה העליונה הימינית כמה ימים אחר כך התנפחה רגל וקרסול שמאל הרופאים עשו דופלר אולטראסאונד צילומים ורידים לימפה באיזוטופים לחץ באגן הכל תקין הרופאים כלי דם ראומטולוג אומרים לא יודעים מה זה אני סובל מנפיחות בצקת כאמור לעיל כואב בהליכה וכשלוחצים על הרגל אנא עזרתך מוכן להגיע אליך שתעזור לי פלאפון 0574313158 לך אני מודה ותודה בתקווה לשובה מהירה בבקשה

22/08/2010 | 13:00 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לצערי אינני יכול להקדים תור אשר ניתן להזמין דרך קופ"ח או מרפאות חוץ של בני ציון

מנהלי פורום ראומטולוגיה