דלקת פרקים -שאלה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/08/2010 | 23:49 | מאת: יפית

אני בת 29 התחילה לי דלקת פרקים לפני 4 חודשים (אני 9 חודשים לאחר לידה ) מטופלת אצל ראומוטולוג בבדיקה שעשיתי באיכילוב ANTI CCP יצא 34 .ESR-44 .CRP-7 מטופלת כרגע בפרידניזון לפני שבועיים מינון של 30 מ"ג למשך חודש הורדתי ל20 שבוע שעבר והשבוע הורדתי ל-15 מ"ג בנוסף מקבלת גם MTX במשך 6 שבועות , השבוע התחילו לי נפיחויות וכאבים באזור הכתפיים הצוואר והברכיים , יש לי כאבים בלתי נסבליים יש לי שלושה ילדים קטנים שזקוקים לי וקשה לי לתפקד ביום יום נעשיתי מאוד עייפה וחלשה מהכאבים הללו , מה אפשר עוד לעשות ?אני מחכה מבדיקה לבדיקה אצל הראומוטולוג שזה פעם בחודש שאני במעקב אצלו .

יפית את מקבלת טיפול נכון שמקובל להתחיל בו כך שנראה שאת בידיים טובות ביחוד אם הראומטולוג שלך מצליח לראות אותך כל חודש (שזה הרצוי בהתחלה אך מעט מאוד מצליחים לעמוד בכך). מציע להתייעץ בראמטולוג שלך לגבי תוספת טיפול ואפשרות ל PULSE THERAPY עי סולומדרול במינון גבוה בוריד ל 3 ימים - טיפול אגרסיבי שקונה בדר"כ עוד חודש של חופש מכאבים עד שהתרופות האחרות מתחילות לעבוד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה