אלוריל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/08/2010 | 11:50 | מאת: כספי חיים

שלום ! יש לי גאוט ואני נוטל אלורייל 100 מ"ג פעם ביומיים כבר 15 שנה,ללא התקפים חוזרים בתקופה האחרונה אני סובל מתחושות צריבה באזור הפנים הנוירולוג העלה חשד שנטילת אלורייל עלולה להיות הגורם שאלתי האם יש תרופה אחרת לגאוט אותה ניתן לקחת במקום אלורייל בתודה -כספי

07/08/2010 | 13:18 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

שאלוריל לא גרם לתופעות 15 שנה ופתאום התחיל??? אין בזה הרבה הגיון, אך כל דבר אפשרי. יש תרופה מחליפה אלוריל שטרם אושרה בארץ בשם פבוקוסטאט - אולי תאושר שנה הבאה

מנהלי פורום ראומטולוגיה