פולימיוזיטיס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/07/2010 | 10:33 | מאת: רונית

אני חליתי בפולימיוזיטיס בגיל 23 נשואה לקחתי תרופות בערך שנה וחצי תקופה ארוכה הבדיקות דם תקינות וגם כרגע הבדיקות דם מצוינות אני לוקחת מטרוטקסט ומורידה בהדרגה כל שלושה חודשים..... אני כבר לקראת הסוף שמבחינה בריאותית הכל תקין השאלה הנשאלת האם אפשר להוריד את התרופה במכה או להוריד אותה בהפרשים של זמן קצר יותר ברצוני להיכנס להריון ובגלל המטרוטקסט אין באפשרותי ... אשמח לתשובה מהירה תודה מראש

רונית שלום את בוודאי במעקב אצל רופא ראומטולוג או נוירולוג . לא רצוי להפסיק את התרופה על דעתך בלי להתייעץ עם הרופא המטפל. קיימות תרופות תחלפיות שיותר בטוחות בהריון כמו אימוראן וניתן להחליף אך שוב חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל ראשית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה