חולשה בשרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/07/2010 | 20:58 | מאת: דיאנה

שלום בזמן האחרון (כשבוע-שבועיים) אני מרגישה תחושה של אי נוחות בשרירים כשאני במצב מנוחה. אני מרגישה מאוד חלשה רוב הזמן. יש לי תחושה מוזרה בשרירים ואני מרגישה כל הזמן צורך להתמתח. זה מציק לי ממש עד כדי תסכול. לא יודעת אם זה קשור, אבל אני בת 17, יש לי עקמת ואני לא מבצעת פעילות ספורטיבית קבועה. אני גם בתת תזונה. אשמח לתשובתכם

דיאנה שלום תלונות אלו חשובות אך לא ספציפיות . יש להשלים בדיקות דם ולהיבדר עי רופא בצורה מסודרת

מנהלי פורום ראומטולוגיה