CRP גבוה ובדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/05/2020 | 16:06 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 25 ועקב מקרה של הקאות ושלשולים בלתי פוסקים לפני כשבוע וחולשה שנמשכה עד אתמול בערך עשיתי בדיקות דם ויצא לי כמה תוצאות שאני אשמח להסבר אם זה נחשב תקין או מחשיד.. CHOLESTEROL 202.00 MG/DL POTASSIUM SERUM 5.03 MEQ/L HDL-CHOLEST. 81.00 MG/DL LDL-CHOLEST. 105.80 MG/DL NON HDL CHOLEST 121.00 MG/DL GFR(ESTIMATED) 95.10 MCH 29.90 PG MCHC 35.20 G/DL בנוסף יצא לי ערך CRP שלהבנתי הוא מאוד גבוה CRP 8.90 MG/L חשוב לי לציין שאני לוקחת גלולות באופן קבוע ורגישה ללקטוז. אשמח אם תוכלו להאיר אם עיני אם יש סיבה לבקש בדיקות המשך או לא תודה מראש

שלום קרוב לוודאי סבלת ממלה חריפה של כאבי הקאות ושלשולים שגרמה לעלייה במדדי הדלקת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה