פניקוליטיס? צליאק? לימפומה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/04/2020 | 03:59 | מאת: חגית

שלום רב, אני בת 54. מזה כחצי שנה, כאבי בטן לא מוסברים ושלשולים. עברתי בדיקות דם, אולטרא סאונד, וסי טי. הכל היה די תקין. לפני כחודש הופיעו לי גבשושיות ובליטות בכל אזור הבטן בפנים בחוץ לא רואים כלום אבל במישוש ממש בליטות רבות כואבות. עברתי שוב בדיקות כולל גסטרוסקופיה שהראו אולי דלקת לא בטוח ללא שינוי פתולוגי בקיבה, וערכים בבדיקות דם 0.9 crp כמו כן בדיקת דם לפקטור ראומטולוגי 22.8, עברתי יעוץ ראומטולוגי, גסטרו שני מומחים וכו, כל אחד שולח לבדיקות נוספות וכל אחד טוען משהוא אחר. עוברת הרבה בדיקות דם, לצליאק, לפניקוליטיס, לסימנים לסרטן, למחלות אוטואימוניות, לבלוטת התריס, כל יום שולחים אותי לעוד בדיקות, הכאבים בבטן לא קלים והבליטות כואבות ועכשיו יש גם ברגליים. נתקלתם בדבר כזה? מה דעתך? בנתיים כבר שבוע וחצי בלי גלוטן בכלל, ובדיקות הדם חוזרות די סבירות, אין משהוא מאוד בולט, הכאבים ותחושת הקבס מרתקים אותי למיטה, לפעמים יש מזה לחץ בחזה, אני נואשת, אשמח לכל תובנה. תודה רבה.

שלום לך יש לעבור הערכה מקיפה ובדיקה מלאה. קשה לתת מענה לדבר ללא לראותך ולבדוק בדיקה מקיפה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה