התייעצות קצרצרה על תרופות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/03/2020 | 23:05 | מאת: טל

היי, אני סובלת מכיבים גניטליים (הרפס שלילי), כיבים בפה, כאבי פרקים(צלעות וברכיים) ומעי רגיז. בדיקות המעבדה לא הצביעו על מחלה ראומטית אך אני בחשד לבכצט. נוטלת באופן קבוע קולכצין. הרופאה אמרה שבמקרה של התקף של כיבים גניטליים ליטול פרדניזון (2 כדורים לחמישה ימים). כתוב בו שלא כדאי לקחת במקביל לגלולות המכילות אסטרוגן. אני משתמשת מזה שנה במדבקות אוורה שיש בהן נורלגסטרומין ואתיניל אסטרדיול. אשמח לתגובתכם בנוגע לאם אני יכולה לקחת טיפול של פרדניזון. אני סובלת מאוד. אודה מאוד מאוד לתשובה.. (:

שלום איני מכירה התוויית נגד מוחלטת לשילוב, בטח אם לזמן קצר. אולם מומלץ להתייעץ עם רוקחת קלינית. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה