כאבי גב תחתון מזה 4 שנים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/01/2020 | 20:32 | מאת: יובל

היי אני סובל מכאבי גב מזה 4 שנים,עד לפני ארבעה חודשים הכאב היה בעל והולך ,בעיקר היה מתעצם בעת פעילות גופנית אינטנסיבית וב-4 חודשים האחרונים הכאב התחזק ונהיה יום יומי בעיקר בגב התחתון לאזור האגן,וגם מקרין לאזור הצוואר והגב העליון. בדיקות CT/MRI לא מצאו בעיה כלשהי שתסביר את הכאבים. הכאב מרגיש משהו עמוק בגב שקשה לי לשים את האצבע בדיוק באיזה נקודה בגב התחתון זה מתבטא. הכאב נרגע כשאני בעמידה ובתנועה והוא מתחזק שאני בישיבה/שכיבה. יש רעיון אולי ממה הכאב יכול לנבוע?אם זה מדלקת כלשהי/משהו זיהומי שלא רואים בMRI....

שלום קשה להעריך לפי תאור המקרה בלבד. בכל מקרה, הכאב נשמע בעל אופי מכאני ולא בעל אופי דלקתי

מנהלי פורום ראומטולוגיה