ראומטולוגיה-הבנת תוצאות בדיקות דם לאחר תלונות לכאבים במפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/12/2019 | 16:01 | מאת: אילנה

שלום הייתי רוצה לברר מה אומרות תוצאות הבדיקות : ANTINUCLEAR Ab_(ANA) -Borderline ANTI-MYELOPEROXIDASE-<0.2 ANTI PROTEINASE 3-<0.2 DNA (ds) Ab-8 IU/ml ANTICENTROMERE Ab-<0.2 SSA-<0.2 SSB-<0.2 Scl-70 Ab-<0.2 רוב שאר המדדים מסמנים <0.2 ישנן בדיקות שטרם התקבלו תוצאות- אבל לאן זה מכוון?

שלום לפי סדר הצגתן, הבדיקות נראות תקינות והערכים הגבוליים אינם בעלי משמעות בתור תשובת מעבדה בלבד.. יותר חשוב לדעת מדוע הן נשלחו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה