כאבי בטן ושילשולים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/06/2010 | 16:41 | מאת: ולריה

שלום לך, אבא שלי חולה אוסטיאופורוזיס ואחרי שבר במפרק הירך התחיל טיפול בפוסלן.הטיפול עוזר לו אבל הוא מהתלונן על כאבי בטן ושילשולים כבר 10 ימים. אני יודעת שפוסלן יכול לגרום לזה אבל אני לא בטוחה שזה מזה, האם אני יכולה לחכות עם זה עוד חודש ולראות אם זה עובר או פשוט להפסיק עם הטיפול ולהזמין תור אצל הרופא? אם זה בגלל זה יש עוד טיפולים שמטפלים באותה בעיה? מה התופעות לוואי שלהם? אני מודה לכם על העזרה

ולריה שלום הסיכוי שהשלשול קשור לטיפול הוא נמוך מאוד. ממליץ להיבדק עי רופא . קיימים תכשירים אחרים כמובן מאותה קבוצה אם פרופיל תופעות דומה אך אם הבעיה בעיקרה במערכת העיכול ואכן קשורה לטיפול, ממליץ לשקול טיפול בוריד פעם בשנה עי ACLASTA שכעת בסל הבריאות ואינו גורם לרב בעיות במערכת העיכול

מנהלי פורום ראומטולוגיה