גאוט והסתיידות בגיד האכילס.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/09/2019 | 16:59 | מאת: אשר

שלום וברכה סובל מגאוט מזה כמה שנים מטופל באלוריל 300 מג.ללא התקפים מאז שאני לוקח אלוקים. לאחר בדיקת אולטרא סאונד התגלו כמה וכמה הסתיידויות על גיד אכילס השמאלי שלי. תשובת האולטראסאונד אומרת שיש גיד מעובה כתוצאה מאותו הסתיידויות ושינוי ניווני. העקב רגיש מאד למגע ואני מרגיש אותו כל היום. יש כאבים רק אם ממש מעבירים את האצבע על החלק התחתון האחורי של העקב. האם קשור לגאוט?

שלום לא חייב להיות קשור לגאוט. לרוב ישנה הקלה על ידי נוגדי דלקת, פיזיותרפיה ולעיתים יש צורך במדרסים. ממליצה לפנות לרואמטולוג מטפל לצורך בדיקה גופנית והמלצות לטיפול. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה