עליה הטיטר של ana.מהי המשמעות?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/07/2019 | 16:11 | מאת: דינה

שלום רב!אודה לך מאוד על העזרה.6 שנים אני סובלת והרופאים לא מבינים מה קורה לי. אני בת 56.משנת 2013 יש לי התקפי אנגיודמה.נעשו בדיקות שונות.ana 1:80 שאר הבדיקות תקינות. לפני 3 שנים היה alt מוגבר קלות.אך לאחרונה חזר לנורמה. היום קיבלתי תוצאה חדשה:הטיטר שלana 1:160 האם זה אומר שמתפתחת מחלה אוטואימונית או אולי ממאירה? אילו בדיקות עליי לעשות כדי לעבור בירור? בדיקות בי אר פי,ספירת דם וביוכימיה תקינות. אני מאוד מודאגת. דינה

שלום אין משעות רבה למעקב אחר בדיקת ANA. המעקב הוא בעיקר אחר הקליניקה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה