דלקת חוליות מקשחת - מלמעלה למטה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/06/2019 | 19:36 | מאת: דן

שלום, בן 33 סובל כמה מספר חודשים מכאבי גב עליון-חזה-צלעות, הדמיות עמוד שדרה וחזה תקינים. בשבועיים האחרונים החלו לפתע גם כאבי גב תחתון. כל הכאבים למעלה ולמטה באים לסירוגין כשהכאב המרכזי הוא בחלק העליון, בעיקר כשהולך לישון ובקימה בבוקר אבל גם במשך היום. הגיוני שיש לי AS למרות שכאבי הגב התחתון התחילו רק אחרי מספר חודשים של כאבי גב עליון? בתודה

שלום יתכנו מס' מופעים להתחלת AS - בעיקר שאתה מתאר כאבים שיכולים להיות בעלי אופי דלקתי. מומלץ לפנות לבדיקה רפואית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה