כאב גב תחתון בצד ימין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/05/2019 | 09:39 | מאת: בני

מזה שבוע סובל מכאב גב תחתון צד ימין שמקרין פנימה לכיוון המפשעה והאשך. נשללה אפשרות של בקע במפשעה. אני רץ כ 30 קמ כל שבוע..יוגה מידי פעם וגם ח. כושר לעיתים. האורטופד חושד בדלקת. שאלתי היא האם הכאב יכול לנבוע בעצם מהאשך והמפשעה לכיוון הגב עקב בעיה באשך? כמו כן יש כאבים בעת מתן שתן במפשעה לכיוון הגב. לא כל פעם ובעצמות משתנות.

באם הופעת העאב הופיעה בסמיכות לצריבה במתן שתן - יש גם לפנות לבירור בכיוון זה - להתחיל מבדיקת שתן באם יש סימני דלקת/אבנים...

מנהלי פורום ראומטולוגיה