טמפורל ארטריטיס או פולימיאלגיה ראומטיקה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/05/2019 | 18:56 | מאת: ריקי

שלום רב, בת 69 חשודה בטמפורל ארטריטיס למרות שביופסיה היתה שלילית . מטופלת בפרדינון מאז ספטמבר 2018לאחר תגובה סימפטומטית טובה לחום במשך חודש ותופעות נוספות. כיום פרדניזון 5 מיליגרם מאז 15/3. בבדיקות מ 2/5, Esr 39 Crp 1 האם מחשבים מדדים מוגברים? עד כה הבדיקות היו תקינות

שלום, ערכי CRP וש"ד אינם ספציפים למחלות שציינת. כל מחלה דלקתית/זיהומית (כולל מחלה ויראלית) עלולות להעלות את הערכים והערכים שציינת אינם משמעותיים. יש לבדוק מה הקליניקה שאת מתלוננת עליה באם יש...

מנהלי פורום ראומטולוגיה