RE: האם כדאי ללכת לבדיקת ראומטולוג?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/02/2019 | 14:02 | מאת: לי

בהמשך למענה של דוקטור שירה, לפי דברי רופאי עיניים יש אלרגיות וסימנים של אפיסקלריטיס. הייתי במרפאת אובאיטיס ואמרו לי שאין ממצאים לאובאיטיס. אין אסתמה/כיבים בפה ולעיתים יש כאבי מפרקים, אבל לא משהו שמורגש לעיתים קרובות. המעקב הנוירולוגי הוא בגלל שיש לי גם כאבים בלסת מאחורי האוזן וחשדו שיש לי גידול שמשפיע על האוזן ובנוסף על העין, אך תודה לאל אין ממצאים למשהו בmri. באילו בדיקות יש צורך? והאם זה נשמע לך כמו משהו אוטואימיוני? אספק עוד מידע אם צריך

שלום לך, איני בטוחה שיש קשר בין הממצאים אולם ממליצה לך לפנות לראומטולוג להיבדק. אבחנה תתבצע בפגישה עם רופא הכוללת בדיקה גופנית מלאה. בהצלחה!

מנהלי פורום ראומטולוגיה