כאבי קרסוליים וברכיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/01/2019 | 09:55 | מאת: רונן

היי אחרי חודש של כאבים בקרסוליים ובברך שמאל נשלחתי לצילום רנטגן ,האם הממצאים בבדיקה יכולים ללמד על מחלה ראומטית? ממצאים: צ. ברך דו"צ חשד להיצירות קלה באספקט פנימי של פרק ברך ימין. אנטזופטיות באספקט קידמי של פטלה דו"צ. צ. קרסול דו"צ דורבן פלנטרי קטן בקלקנאוס שמאלי. הסתיידות באינסרציה של גיד אכילס דו"צ.

שלום יש סימנים של היצרות מדור מדיאלי בברך והסתיידויות במספר איברים. על מנת לברר האם מדובר במחלה דלקתית, חסרים לי פרטים כמו גילך? האם ישנם כאבים? כאבי גב? רקע רפואי? ממצאים בבדיקה? הדבר המומלץ הוא לחזור לרופא שהפנה אותך לצילומים ולברר לגבי המשך מעקב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה