חולשה כללית כמעט תמיד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/01/2019 | 01:01 | מאת: סיגל

שלום רב, במשך שנה וחצי אני סובלת מתחושת שיוט וכאבי ראש. מאז שזה התחיל,יש לי כל יומיים הרגשה של חולשה כללית,עייפות. כאילו רצתי מרתון למרות שרק קמתי משינה. רק אחרי שאני נחה וישנה זה עובר. אבל זה פשוט בלתי נסבל כי יום אחד אני בסדר ויומיים לא מרגיש טוב וככה זה חוזר על עצמו. עשיתי בדיקות דם כלליות,בדקתי את בלוטת התריס והכל תקין. מה עוד מומלץ לבדוק? מה כדאי לעשות אולי כדי להתחזק? תודה.

שלום, יש לפנות לרופא המטפל על מנת שימליץ על המשך הבירור. אין כעת משהו המכוון לבעיה מתחום הראומטולגיה. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה