חלבון

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/01/2019 | 15:36 | מאת: מאור

שלום. אני חייל בן 19. שאלתי כאן לפני לגבי חלבון גבוה בדם שהופיע מספר פעמים, בפעם האחרונה 9.2 עם אלבומין 5.7 spep עם גלובולין גמא ואלפא1 מעט גבוהים, ללא מקטע חד שבטי. כמו כן, כאבים בלתי מוסברים המופיעים כהתקפים לכמה ימים באצבעות הידיים, בקדמת הירך שמאל. כעת גם באזור עצם הבריח כתף ימין, שהתחילו לפני חודש אך התגברו בשבועיים האחרונים, מופיעים עם הקימה ובמשך היום עם או בלי קשר לתזוזות. כמו כן אני בתהליך של שלילת קרוהן, כנראה מעי רגיש, לאור תסמינים קלים בבטן. Igg 1610. Crp תקין. נבדקתי על ידי פנימאי שביקש לעקוב ולא ידע מה זה. רציתי לדעת האם התסמינים מתאימים לדלקת מפרקים, ובכל מקרה אם כדאי לבקש מרופא rf anti ccp. האם התסמינים יכולים להתאים לתסמינים מפרקים של קרוהן? תודה רבה על העזרה.

שלום הכאבים אינם נשמעים ככאבים דלקתיים, אולם יש לפנות לבדיקה גופנית מקיפה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה