בדיקות דם שגרתיות - התייעצות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/12/2018 | 09:59 | מאת: אני

שלום ד"ר , בדיקות דם כלליות יצאו תקינות למעט חריגה ב- RNP. כמו כן חלק מהבדיקות הרצ"ב של ה- ANNA PATTERN וכן ה- ANNA TITER בבדיקה. וכן גם אין תוצאה לגבי ה- ANTINUCLEAR . מה זה אומר? ממש מודאגת.... להלן הבדיקות: שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף SMOOTH MUSCLE Ab בעבודה ANTINUCLEAR Ab_(ANA) ראה פרוט להלן הערות והסבר DNA (ds) Ab 4.0 IU/ml 0.0 4.0 6.0 RNP 4.6 Index 0.0 0.9 4.6 Sm (anti Smith Ab) הערות לבדיקות ANTINUCLEAR Ab_(ANA) לרופא: הסבר באתר המעבדה DNA (ds) Ab לרופא: הסבר באתר המעבדה תודה מראש!!!

שלום, בדיקות מעבדה אינן תורמות לאבחנה ללא קליניקה מכוונת. מדוע נשלחו הבדיקות?

מנהלי פורום ראומטולוגיה