נוגדי tnfייייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/09/2018 | 23:55 | מאת: ליאת

אני סובלת ממחלת הסרקדואיזיס מ 2012 ב 2016 זה גרם לי לעודף סידן ניכר שגם השליך על הכליות . זה התחיל בריאות והמשיך בבדיקה פתולוגית מהטחול ראו שמתאים לסרקדואיזיס הפגיעה בריאות קלה. גם מטטורקסאת אימורן לא עזר .כרגע אני מקבלת כבר חצי שנה עכשיו בשביל לתחזק פעם ב 8 שבועות והסידן חזר לנורמה. אני לוקחת רמסימה . השאלה שלי האם התרופה רמסימה יכולה לרפא את הסאקדואוזיס ? אם אני מפסיקה לקחת אותה יש סיכוי שהיא תעלם או שהתרופה הנל רק גורמת להפוגה וברגע שאני אפסיק היא תחזור ?

שלום, לרוב הטיפול אינו מרפא את המחלה אולם לעיתים (בהתאם למקרה), באם יש הפוגה מלאה של המחלה זמן ממושך, מנסים לרווח את הטיפול או להפחית מינון.

מנהלי פורום ראומטולוגיה