כאבים וחולשה גב ורגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/09/2018 | 22:25 | מאת: דנה

מאז תאונת דרכים שעברתי מלפני שנתיים, אני סובלת מכאבים בגב וברגליים ומן תחושה של חולשה ברגליים במהלך היום. בבוקר כל הגוף קשוח וקשה לי התנועה . הכאבים שמלווים בחולשה ברגליים פוגעים לי באיכות חיים. סיטי תקין ובדיקות דם תקינות. אורתופד לא עוזר לי מלבד כדורים לכאב. למי פונים ?

שלום דנה, ממליצה לך בתחילה לפנות לרופא המשפחה ולבצע בדיקות דם כלליות כולל ספירת דם, כימיה מלאה, מדדי דלקת, תפקודי תריס ופאנל אנמיה, CPK. ניתן לבצע גם בדיקת EMG והולכה עצבית ובהמשך, בהתאם להתרשמות רופא המשפחה, פונה לאורטופד/ראומטולוג או נוירולוג. בהצלחה ושנה טובה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה