חולת פיברומיאלגיה חולה בשפעת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/08/2018 | 06:26 | מאת: מלי

שלום רב רציתי להיוועץ ואולי לקבל כיוון לסיוע. בת38מאובחנת בפיברו.לא מטופלת בתרופות. סבל נע בין בינוני לגבוה. חליתי לפני 3 ימים בשפעת חום שיעןל כאבים בגוף ולצערי הרב גם חטפתי דלקתבשלפוחית השתן,לוקחת זינט. כלהמחלה סבלתיממש ובאופן חסר פרופורציה מהתחלת לקיחתהאנטיביוטיקה אתמול אני לא ישנה,כאובה.כל נקודה שבפיברו מציקה לי תוקפת אותי וכולן תוקפות ביחד.ארובתהעין. הלסת.בית החזה.המותן .הגב הגרון מתייבש ולזה מתלווים כאבים משתי המחלות. האם הפיברו אכן יכולה להעצים את תחושת הכאב? מה אני יכולה לעשות לעזור לעצמי? איזה הסבר יש לתגןבה הגופנית ללקיחת הזינט? פשוט בא לי לבכות.נא עזרתכם בבקשה.

שלום, פיברומיאלגיה בהחלט עלולה להעצים תחושת כאב. אולם יש להיבדק על מנת לשלול גם תלונות שמקורן מהמחלה הזיהומית או אחרת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה